Megrendeléseink többségét építőipari vállalkozóként és generálkivitelezőként teljesítjük az építés, átalakítás és felújítás területén, ezzel az építőipari szolgáltatások teljes skáláját lefedve. 

A generálkivitelezés mellett, építőmesteri és szakipari munkák elvégzésére is vállalkozunk.

 

AMIBEN SEGÍTSÉGÉRE LEHETÜNK

 

Generálkivitelezés

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezés folyamatától, a szerkezetépítés és befejező építési munkálatokkal a kulcsrakész állapotig:

családi házak,

társasházak,

irodaházak,

egyéb ingatlanok,

nem lakó épületek építése, átépítése, felújítása, modernizálása esetén.

 

A tervezéstől a költözésig a teljes folyamatot ránk bízhatja!

Az „otthon” kialakítása folyamán nem pusztán házakat, lakásokat konstruálunk, hanem kialakítjuk a Megrendelő számára a megfelelő, jól használható élettereket, melyek az egyéni igényeknek megfelelnek. 

Minden esetben a legfontosabb nézőpont az „otthonteremtés”!

 

Belső- és látványtervezés

Igény esetén, vállaljuk belső terek megtervezését. Megrendelőinket segítjük a döntéshozatalban, a legoptimálisabb belső térkapcsolatok kialakításában, a felhasznált anyagok és színek valamint a kiegészítők kiválasztásában az elképzelt ötletek látványtervével. 

 

Szakipari kivitelezés

Kőműves munkák; szárazépítés; hideg- és melegburkolás; festés, mázolás, tapétázás; tetőfedés- ácsmunkák; bádogozás; lakatos munkák; hőszigetelés.

 

Épületgépészet

Vízellátás és csatornázás, fűtéstechnika, gázellátás, szellőzés és légtechnika, valamint klímatechnikai kivitelezés.

 

Épületvillamosság

Lakó- és gazdasági épületek, gyenge és erősáramú villanyszerelése.

 

Épületautomatizálás

Épület kommunikációs, “okos” (smart) rendszerek kiépítése; bejáratok automatizálása; riasztó rendszerek kiépítése; videó megfigyelő rendszerek kiépítése.

 

Nyílászáró forgalmazás

Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok értékesítésével és beépítésével is foglalkozik. Teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. Amit biztosítunk: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás, helyszínre szállítás, szakszerű, gyors beépítés.

 

Homlokzati állványozás

Béreljen tőlünk gurulós, homlokzati állványt! Továbbá, vállaljuk a bérelt állványok kiszállítását, helyszíni felépítését, valamint bontását.